Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina kärleksord

I min svaghet....
finns du där med din styrka
under tårars regn
i sorgens ensamhet
torkar du kärleksfullt min kind
viskar glädjens ord i mitt öra
att du älskar mig....
öser i mitt hjärta med dina kärleksord
så ljuvliga att dom svämmar över..........



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-21 15:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag delar denna överväldigande upplevelse.
Endast i Jesu närvaro har jag känt att jag varit förstådd.
Det betyder inte att Han godkänner allt jag gjort. Men Han förstår.
Och det kan bli utgångspunkten för att sluta göra detta som jag gjort/gör.
Ty endast Guds nåd kan fostra oss till att avsäga oss all ogudaktighet.
Jag känner att jag har så mycket kvar att lära, att jag blir så liten inför Hans ansikte...
2008-06-22

  aol
underbar poesi gillas
2008-06-21

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-21

  friheten
Underbart skriven om kärleken Mare
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP