Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har sin tid..

Stunder av sorg
slår till med kraft
omtummlar alla sinnen
ogreppbara i det svåra
sorgens ansikte
visar sina tårar
sina känslor av smärta
sorgens tid har sin tid..
tar sin tid att läka öppna sår




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-21 17:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den måste få ha sin tid.
Det talas ibland om sorgearbete.
Jag vet inte om jag instämmer i att det handlar om ett arbete. Men en process är det i alla fall.
2008-06-22

  berxper
\"sorgens tid har sin tid\"
Jag tycker om detta.
2008-06-21

  aol
smärtsamt sant så berörande
2008-06-21

  Sladjana Zubcevic
SMÄRTSAMT VACKERT.
Känner mig igen i varje ord...
2008-06-21

  honeyhoney
Nog tar det tid att läka alltid. Fint skrivet!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP