Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grått hår är tecken på ålderdom - inte visdom. Grekiskt ordspråk<br> <br>


Mina egna visdomsord (om klokhet)

 

Dagligen ifrågasätter jag denna värld

Det jag med mina öppna sinnen, ser och hör

 

Alltid vill jag av historien bli lärd

Så att jag färre misstag, i framtiden gör

 

Jag öppnar upp för tillsägelser och tillrättavisningar

Och är så tacksam för respektfull kritik

 

Jag prövar jämt och ständigt min tro och mina värderingar

Med förhoppning på att jag en dag blir tillräcklig lärd och rik

 




Fri vers av To
Läst 806 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-21 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

To
To