Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag flyr

jag flyr

jag knöt ett band runt mitt finger
jag gav det bandet
ditt namn

jag lovade dig att föralltid
jag trodde det skulle bli så

jag trodde jag sprungit tillräckligt
att törsten var släckt nu

av dig

så vaknade jag denna morgon
av blåst och av storm i mitt rum

jag frös fast du fanns tätt intill mig
jag blev inte varm av din röst

jag flyr nu
med skammen och skulden

ingenting blev som vi sa

jag slet av mig bandet jag knuitit
jag slängde det rakt i din famn
jag valde att springa från lugnet
jag valde att fly ifrån dig..




Fri vers av Kirre
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-21 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre