Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje nytt andetag är en seger

Att ropa hej till singel-livet,
Det har jag gjort förut

Men aldrig aldrig! har de känns såhär hårt.
Som ett knytnävslag rakt i magen

Dessutom, tog du med dig mitt hjärta.
Varje andetag känns tungt, som tusen stenar.

Varje nytt andetag är en seger




Fri vers av shirin
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-21 23:07



Bookmark and Share


    BoingBoing
Vackert.... kämparglöd!!!!!
2008-07-02

  Violet Blue
Den sista raden slår alla andra ord. Den säger mest.
2008-06-22

    Fröken Frida
Och varje tår man fäller är ett steg tillbaka.. Klockrent om hur hemskt det känns att vara den som blir lämnad kvar!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin