Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker poesi

Skriver kärleksord
till den mitt hjärta håller kär
i överflöd till vacker poesi
mitt hjärta fyllt av kärleksmelodi
till min älskade det är.....
pennan förs av kärlekens ljuva ord
dom vackraste finaste på denna jord


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 3294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-22 01:32



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Den drivkraften är ljuvlig och har här åstadkommit ett fint resultat.
2008-06-22

  aol
så vacker öm omslutande poesi
2008-06-22

  Karl-Bo Lundstedt VIP
härligt bejakande ord...
måste bli en riktig hit :)
kb
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP