Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MidsommarKonst


Den elektriska ljus orkestern
sjöng om levande ting
ur Hans rumpa




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gjorde ELO verkligen en sådan låt?
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious