Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlös


Utan egna rötter

blir man lätt en parasit




Övriga genrer av eva m h
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-22 15:20



Bookmark and Share


  Simmerskan
jovisst är det så, här har du nosat rätt på en sanning... :)
2008-06-24

  Cadena
Här fångade du något alldeles riktigt!
2008-06-23

  © anakreon VIP
IBSM-applåd!
(I Begränsningen Syns Mästaren)
2008-06-23

  Jojo
sant och hemskt
fy, ryser och känner att jag måste gödsla mina rötter lite
2008-06-23

    EMITSTI
Djupt och fyndigt!
2008-06-23

  Gunilla VIP
JA! Fast en del tycks
klara en fredlig symbios!
Kort och koncist!
2008-06-22

    miramari
Den som inte har egna rötter behöver andra.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h