Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg i hörn

Den enda fortfarande helt mol alena
Jag
Flickan i hörnet

Den som ingen ser
Osynlig mer och mer

Sorgsen och blek

Ensam och Vek

Glömd,
eller aldrig ens sedd...




Fri vers av Lonely Angel
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel