Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vinner aldrig igen

    om jag orkade
    skulle jag stjäla allt
    en bil, eller
    hela jävla östgötatrafiken
    för att ta mig till dig
    i natt

 för att låta dig höra
 att älskling,
 du vinner aldrig igen
 någon som älskar som jag
 och du känner aldrig mer
 händer som mina

      men vad tjänar det till
      när du ändå redan glömt
      mina fingrar mot din hud
      mitt huvud mot ditt bröst
      och du inte längre drömmer
      om min kropp under täcket

   och egentligen är det lögn
   för tids nog lär jag se dig
   med armen om nån annan
   nån bättre, med händer
   som är mjukare än mina
   och du kommer le igen

            men dagen när du inser
            att hon inte älskar dig som jag
            är det redan försent




Fri vers av Fröken Frida
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-22 23:00



Bookmark and Share


  shirin
fabulöst! precis som de känns.

en vacker dag kommer dom att ångra sig...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida