Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats trädgård

Inuti mitt hjärtas trädgård
blommar det för fullt..
utav alla färgers skönhet
dofterna av ljuvlighet
vill plocka kärlekens bukett
och binda den åt dig..
från mitt hjärtas vackra trädgård
kärleksfullt du vattnat har åt mig...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-06-22 23:03



Bookmark and Share


  Maria T
En mycket, mycket vacker bukett
Mycket vacker poesi
2008-06-23

  Nasrin
Wow, Vilket vackert poesi!!!! Applåder!!!
2008-06-23

    eva m h
En blomstrande inre trädgård! Så vackert!
2008-06-23

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-22

  berxper
Åh, vilken fin kärlek du förmedlar. Jag tycker om värmen : )
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Det är ju den bästa gåvan man kan ge.
En sådan bukett.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP