Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famn av ro

Kärlekens famn
en trygghetens hamn..
lugnande rofyllt det är
hos den som mitt hjärta har kär



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-23 12:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där kan man vila trygg i försvissningen om att vara villkorslöst accepterad.
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP