Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukterna

Vi åt av besatthet..
smakade frukternas sötma
till fullständig mättnad
av stundens nu..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 15:43



Bookmark and Share


  Maria T
Kärlekens sötma
till fullständig mättnad.
Fin poesi
2008-06-23

  aol
mitt i nuet gillas
2008-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Vitaminberikade.
2008-06-23

  berxper
Ja, det intensiva i stundens nu!
Kärlekens frukt!
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP