Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartiden

Sommar av förväntan
längtan bort mot nytt..
av drömmarnas värld skapta
starkt drivna av solens varma
naturens vackra grönska..
skyndar vi framåt på vägen
sommaren så kort
snabbt försvinner bort...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 14:28



Bookmark and Share


  Maria T
Fin sommardikt
2008-06-23

  aol
kan se vägen sommaren som snabt blir minnen fin dikt
2008-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Kan se scenariot framför mig...den lilla skogsvägen...de ivriga fötterna...och sommaren.
2008-06-23

  Sladjana Zubcevic
" Sommar av förväntan
längtan bort mot nytt..
av drömmarnas värld skapta
starkt drivna av solens varma
naturens vackra grönska..
skyndar vi framåt på vägen
sommaren så kort
snabbt försvinner bort... "

V A C K E R T
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP