Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bättre sent än aldrig...i och för sig efter mer än ett halvår ;)


Till han med det vackraste leendet

Jag klarade inte av att bara titta längre.
Flera månader hade gått utan framsteg.
Jag ville prata med dig en sista gång,
för att se hur det låg till,
om du hade något intresse för mig alls.

Så det gjorde jag,
och nu efter så lång tid
förstod jag äntligen
att du och jag aldrig skulle funka,
(vi passar inte ihop, är för olika)
att den som intresserat mig bara varit
en bild,
en dröm,
en fantasi.


Men jag kommer ändå fortsätta titta.



(tills någon annan dyker upp)




Fri vers av Jojjan
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-23 19:33



Bookmark and Share


  desperado
Det gör du rätt i, vackra leenden äär härliga oavsett om avsändaren vid närmare titt inte är vad man drömde att han var... Gillade din text och kände igen mig ;-)
2008-08-13

    glasa VIP
väldigt mysig
väldigt sann

leenden
sådana som hans
FÖRGYLLER VÄRLDEN
2008-08-05

    Smart Blondin
fin text, gillar speciellt det med bild, dröm och fantasi
2008-07-11

  Mats Henricson
Det yttre kan också kallas "bländverk" , det är sällan så vackert som det ser ut att vara.........
2008-06-30

    Porslinsdockan
Ja nåt och vila ögonen på och hoppas på vill man ju ha och drömma om
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan