Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränsland

i gränslandet
mellan sömn
och vaket

öppnas
de vattentäta
skotten
tillfälligtvis
för flödet

ett parallellt
universum
gör flyktigt
anspråk

färdas
genom mig
och löses upp

att hålla kvar
är en fråga om
att inte försöka




Fri vers av Anders P VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 21:55



Bookmark and Share


  solomi
Precis och vackert!
2008-06-25

    Louvisa
mmmm...
gillar den
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP