Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bejakar" lycka" Vad är egentligen LYCKA?


bumblebee

Sorgens moln

fördunklar många sinnen

så även mitt

vad är det vi eftersträvar

som människa

varför inte ta var dag som

något

oförusägbart

Här och Nu

Alla förväntningar på livet

fördunklar våra mål

vår strävan mot lycka och

 helheten

Komplicerar varje milimeter av vår

existens

Lev som humlan

för den har inga förväntningar

den bara ÄR

 som en helhet av Allt

den jobbar för sitt liv

och tar var dag

som den

kommer

utan önskan OM att

imorgon blir jag säkert

lykligare

OM

.........

 

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-24 00:02



Bookmark and Share


  mjuk
Om inte om fanns så...... Du fångar det mitt i prick.Tummen upp för dej.Tack för god läsning :))
2008-06-24

  Snubblaraldrig
Jag gillade denna! Var något magiskt över den och ett djup som inte jag kan förklara.. Även om det känns som att den borde vara enkel att förstå :) Jag gillade den i alla fall!
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans