Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävar fritt

Långt där uppe
som på himlavalvet
flyger tankarna fritt..
av fågelvingars styrka
i njutbara frihet svävar jag fram
där tankar blir ord...
orden till avtryck för alltid


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-24 12:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Konstnärlig frihet...
Not even the sky is the limit...
I alla fall inte för den troende.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP