Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=CtkmRiA5UOE


Med tillfällig afasi


Att tänka på dig känns ibland lika vemodigt som Black Sabbath's Fluff
Vemodigt men nödvändigt
Som en oskriven bok som väntar på nästa kapitel
Eller som våldtäktskvinnan som väntar på nästa offer
Som en reklamslinga som spelas om och om igen rullar filmen om dig och mig i huvudet
Som en sportkommentator med tillfällig afasi spottas korta sekvenser ut som aldrig blir som jag vill
Som artiga fraser till den som man i hemlighet säger det mest vulgära till
Tyst och nära
Bara för dig att höra
Ibland tror jag att du aldrig glömt
Att även din kommentator bara behöver smörjas för att åter fungera
Så som den gjorde förut
Oftast tror jag att det är min egen önskan som är så stark
Att du inte glömt
Men innerst inne vet jag att du ingenting minns
Men ändå kan jag spinna vidare på min förhoppning
Ibland rullar filmen på
När den matas av min egen fantasi
Då mina ögon fastnat i dina bara lite lite för länge




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-06-24 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious