Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal sak


i stället för oss

jag såg John Lennon bland allt folk på pendeltåget
Elvis Presley på centralen klockan sju
Greta Garbo kom emot mig mitt på gatan
Ja alla fans de där men inte du

någon sa han hade sett nånting på bio
någon sa han hade lyssnat på en låt
någon sa hon hade läst en bok om livet
men sitt eget lät hon ingen komma åt

kan du säga vad du tycker om att älska
kan du säga vad du känner för att dö
utan att se rätta svaret först i facit
kan du säga något annat än adjö






Fri vers av Anders P VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-24 15:35



Bookmark and Share


  L.byström
Skarp iaktagelse av människans rädslor! bra form.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP