Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just där..

Ser på varandra..
stund av starka ögonblick
bländad av närhetens nära
vi två fångade av tidens nu..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-24 16:03



Bookmark and Share


  berxper
Jag tycker om detta!
"Just där.." bra rubrik.
Det är kärlek...
2008-06-25

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Där är oss gott att vara.
Att kunna tillvarata...
2008-06-24

  Elaine.S VIP
En underbar tid och stund att bli fångad av...
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP