Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö fröken Sorgehöna


~~ Du ler

med hela ditt hjärta

och dina hallonröda tänder.

--

Dina leenden lämnar spår

-- Stora, rosiga kinder

och citrusdoftande händer. ~~





Varför ska kärleken
som är så vacker,
även sarga
och förstöra?

"Att aldrig titta

- och aldrig aldrig röra?"



Ingen bra lösning, på vårt lilla problem,

det är inte som en liten salva,

för ett jätteeksém!




Kanske får man ta

det onda med det goda

och liksom inse

att allt inte är enkelt




- liksom i sagorna ?





~




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-24 20:34



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja, du har nog rätt!
bra text!
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar