Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa gånger får man lov att inte säga något, det är straffbart!


Hjärtat brann

HAN såg på mig

på det där alldeles

speciella viset

så hjärtat brann

i 1000grader celsius

hur länge skulle

jag orka överleva

Med bilden av hans vackra

ärliga

blick, blickandes mot mig

utan att få säga

JAG ÄLSKAR DIG!




Fri vers av NågonAnnans
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-25 00:13



Bookmark and Share


  Haugen
been there! fast med en tjej då ;D
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans