Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Driven till vansinne

Även om du retar mig

till vansinne

ibland

så får du lov

av mig

för jag

 ÄLSKAR ju DIG

obegränsat

jag är ju din

Mamma!:)




Fri vers av NågonAnnans
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-25 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans