Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslösa stjärnhimmel


varje sekund utan dig

är ett levande helvete

och stjärnorna över mig

sprider inget annat än

ett nattsvart mörker

i mitt förbrukade hjärta

som sträcker sig efter dig

och skriker


älska mig
 




 




Fri vers av Fröken Frida
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 00:41



Bookmark and Share


  Manal
dina ord - perfekt skrivna och känslrona svämmar över..
2008-06-29

  shirin
de är rent utsagt förjävligt när hjärtat och hjärnan klamrar sig fast vid en enda person och vägrar släppa taget...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida