Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll


Att släppa kontrollen

är det svåraste

när man mist tilliten

till omvärlden




Övriga genrer av eva m h
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 01:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det är svårt när tillitens bräckliga vingar trasats i kanten
2008-06-26

  Marreb
Håller med. Sofie Viktorias kommentar var bra.
2008-06-25

  Sofie Viktoria
Ja eller hur. Det är som att man förlorat kunskapen om hur man gör. Man måste lära sig igen. Svårt.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

eva m h