Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflugen


Den vanligtvis

ständigt hemmavarande sonen

har tillfälligt flugit hemifrån

Vi saknar surret från hans dator

Men vi får ett och annat litet samtal

från semsterorten Paris

Han provar sina vingar

Det dröjer kanske inte så länge

förrän han flyttar hemifrån

Dags att vänja sig




Övriga genrer av eva m h
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 01:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
dags att vänja sig och svårt att vänja sig- men det går...fin text
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h