Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig

 

det är mellan dig och mig som kärleken får sitt namn
där mellan två kroppar som föreställningen tar sin kamp

när ingenting och allting blandas till en dubbel Bloody Mary
nyanserar mitt röda din surhet och super med hoppfullhet

det finns en luftficka av noll där vi slutar vara
där engagemang jagar övervakningar av frusna axlar

det finns en punkt över hemlighetens oändlighet
där mellan min kropp och det jag vill att du ska ge

 

 

 




Fri vers av Laijza
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-25 11:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Otroligt vacker med en beskrivning av kärleken som det ser ut ibland- poetisk - berörande
2008-06-26

  berxper
Oj, riktigt bra!
Tungt!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang