Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka toner

Hjärtat av längtans slag
slår ständigt efter dig..
kärlekstoners melodi
blandad i olika harmoni
ljuder utav sorgens toner
vemod utav tårars sång..
men ljuvligaste är ändå
hjärtats starka kärlekssång
ljuder större gång på gång...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-25 13:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Växande, tilltagande kärlek.
"Då e de som de ska va", som Dag Vag sjöng.
2008-06-25

  berxper
Du skriver med ett härligt flyt.
Rörande starka toner!
Bra!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP