Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfosis: Änglabarn

 

 

Sakta men säkert drar jag mig ur graven

Ben för ben rycker, rycker sig loss ur kroppen

Halvägs till himlen hör jag en röst

en stämma från ovan

och en från mitt bröst

 

Med kroppen på marken och huvudet i det blå

undrar jag stilla hur allt kunde bli så

 

Revben knakar rycker och slåss

vill ge mig vingar

men det vill inte Gud förståss!

 

Denna sadist med sjuhundra händer

drar trådar i min lycka

(och gör så den vänder)

fnyser och vänder

 

Med kroppen Fast på marken

och huvudet i det blå

undrar jag ännu

Hur det kunde bli så!

 

 

Metamorfosis

Sjöbo 24-25/6-08




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 561 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-25 14:49



Bookmark and Share


  P-M Lundberg
Bra skrivet!
2008-07-20

  LassO
Mitt i allt "elände" så går tanken till "KillBill II"
2008-06-25

  Michaela Förne
rysningar...över hela kroppen.
Gåshud bokstavligt talat! applåder!!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*