Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se

SE för

det underlättar

.................................

vem är de som du

ser in i ögonen

är de människor

eller bara något

som bara

är?

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 316 gånger
Publicerad 2008-06-26 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans