Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudkänslig


Idag har jag varit känslig för ljud

och drabbats av allehanda ljudliga passagere

Först en man som talade arabiska frenetiskt

i sin mobil hela pendelresan

Sen en kille som satt och lyssnade på musik

och stampade med båda fötterna

På vägen hem satt en man och trummade

nervöst på sin portfölj

Sen klev tre tonårstjejer på

och de låter ju nästan alltid mycket

men för säkerhets skull satte de på mobilen

och lyssnade på musik också

Jag bytte tåg och bad till Gud

att slippa fler oljud

Tre arbetskompisar satte sig i närheten

men deras prat störde mig inte nämnvärt






Övriga genrer av eva m h
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-26 20:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är alltid så ljudkänslig och störs enormt av högljudda individer.
Mobiltelefoner hatar jag och vägrar att skaffa någon.

När jag talar skall det vara tyst.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h