Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggkotblues


Bortom kustlinjen passerar ett skepp,
som tidens bleknande strimma av ett kvarhållet minne


så vänd om,
rotera ett varv motsols,
tänj kroppen i vindens riktning

låt det vilda rida
strida och strömma,
som brusande champagne
in i var ryggkotas synaps

passera genom ditt snäckskal,
lossa pålsteksknoparna
kasta loss!
men bliv ändå kvar
som den som tror
på motsägelsernas gåtor.




Fri vers av _Mian_
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-07-07 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här behöver jag läsa ett par gånger, gillar speciellt första och andra stycket.
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_