Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad i sommarkväll

Rodnande moln i solnedgång

Den svala kvällsluften förmedlar

dofter från trädgårdarnas blommor

Jasmin fläder och kaprifol

Mättad av sommar




Övriga genrer av eva m h
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-06-27 00:20



Bookmark and Share


  Marreb
Aaahhh... *andas in sommardoften*
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h