Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla av ett hus


Att måla ett hus

gör man inte i en handvändning

Att måla av ett hus

tar också sin tid

Nästan tre eftermiddagar

har jag målat

och ändå saknas björken

framför huset

I morgon ska den på plats

och sen avslutar vi med en liten vernissage

i vår lilla målargrupp




Övriga genrer av eva m h
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-27 00:35



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så mysigt och utvecklande det låter!
När får vi se dina målade alster?
2008-06-28

  Larz Gustafsson VIP
En klubb för inbördes beundran, kanske?
Poetry slams brukar frekventeras av sådana.
2008-06-27

    Eva Olsson
Ett hus kan målas på många vis. I tanken, på duk, i ord...
Fint skrivet!
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h