Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När...

När du tittar på mig, vad ser du då?
Vad känner du i din själ?
Ditt hjärta?
Din maggrop?
När du tänker på mig, vad tänker du då?
När du pratar om mig, vad säger du?

Vem är jag för dig?
Är jag den du hoppades, den du behövde?




Fri vers av Ahhava
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-07-07 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahhava