Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker på dig men bara en gång per dag.....dvs.. hela tiden :-) Röriga tankar en natt i juni när jag hade svårt att sova. Att våga är inte så svårt bara det finns någon som fångar en.


Jag tänker på dig men bara en gång per dag.....


Jag saknar dig.
Saknar din berörng.
Dina händer på min kropp.
Dina läppar mot mina.
Dina antetag mot min hals, mitt öra.
Din varma kropp omslingrad min.

Jag älskar dig mer än vad jag vill, mer än vad du förtjänar.
Försöker att låta bli men det går inte, när jag blundar så är du där.
När jag sover finns du i mina drömmar,
på dagarna i mina tankar.

När jag ser dig blir jag svag i benen,
mitt hjärta slår dubbla slag.
Vill omfamna dig, kyssa dig, säga att jag älskar dig.

Inget av detta kan jag göra...

Jag vet att det aldrig kan bli du och jag ..
Trots det kan jag inte låta bli att drömma,
drömma om dig och mig och vad som kunde ha varit.

Jag vet att slutet är nära, vill suga mig kvar som en igel och aldrig släppa taget. Vill inte se sanningen i vitögat...

Vill att du ska älska mig,
åtrå mig,
längta efter mig så att det gör ont,
alltid vilja finnas vid min sida.

Du fick mitt liv att stanna upp,
du fick mig att våga,
att vilja...




Fri vers av Ahhava
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-07-07 02:06



Bookmark and Share


  stella
Härligt skrivet, speciellt sista stycket!
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava