Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inget mer, än att hoppet lever


Hopp



"Jag hoppas aldrig"

Du är blek och blyg
"Smällar har jag fått tillräckligt många för
att stämma hopp för misshandel"

nöjt ler du åt din punchline

åh du unga
du vet så lite
om att växa


" Jag har inget hopp"
biter ihop
du vet hur jag kommer reagera
jag ser på dina avvikande ögon
att du hoppas att jag ska
säga nått klokt

"Som mamma hade sagt - hoppet är det sista som överger människan"

bakom dina fasader ryms en lyckoparad



Jag vänder mig om för att låta dig gå







Fri vers av Fantasioffer
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-27 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer