Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du med mig

Bara jag ser ditt ljuvliga
av anletsdrag..
får känna din närhet
flödar lyckan fram..
våra händer känner varandra
så varm är din kärlek för mig..
just där vill jag smaka dig
där i stundens nära..
vill jag du älskar fullt ut med mig


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-27 23:48



Bookmark and Share


  berxper
Dina varma dikter sänder sådan glädje:)
Vilken fin känsla!
2008-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Där om någonstans blir det som allra bäst.
I detta innerliga möte.
2008-06-28

  friheten
Härliga rader som känns
2008-06-28

  loren
härligt både erotiskt och vackert skört
:)
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP