Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där bland mörka steg

Där bland mörka steg i sanden
under nattens stålvita måne
vandrade hon med facklan i handen
stark i segertåg med hoppet
stark och okrossbar med nattens
stjärnor i sitt inre rum

Där bland mörka steg i sanden
vandrade hon klädd i väv av tårar
klädd i ängslans dok
för att vandra i segertåg med
hoppet se tron åter födas ur
själens hus

där i nattens viskande
timmar i lågornas blåa sken
vandrade hon med facklan i sin hand
med styrkan under själens ros
för att sprida sin kärlek i vinden

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-28 02:51



Bookmark and Share


  wedquinna
Tycker om ditt språk. Målar många bilder för det inre ögat. Denhär var riktigt vacker, sorglig ton men dock vacker!

*läser igen och njuter*
2008-06-28

    ej medlem längre
Den här gillar jag! Mycket vacker!
Saxar en favorit:
"med styrkan under själens ros
för att sprida sin kärlek i vinden"
Applåder!
2008-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen vackert med ett stänk av vemod.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~