Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosbusken

solen hade fångats av ditt hår
himlen hade speglats i dina ögon

år efter år tänker jag fortfarande
kunde någon bli vackrare än så

du hade varit så vacker
att mitt bröst värkte vid tanken på dig

bara för din skull
planterade jag den vackraste rosbuske
jag kunde finna på din grav

ensam vandrar jag nu sensommaren in
med flugor snurrande runt vår blomma
och utifall blommor kan knoppa in
så säger jag god natt

till dig
och till vår lilla blomma




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 608 gånger
Publicerad 2004-05-01 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP