Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarnas skydd..

Änglar vakar över mig..
med vingar mjuk så stark
skyddar ifrån liv av faror
leder mig på säker mark..



mare





Fri vers av mare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 11:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Absolut.
Den som fruktar Herren omger Han med nåd och Hans änglar slår sitt läger runt vederbörande.
2008-06-28

  Maria T
Så skönt att ha änglavakt
2008-06-28

  lodjuret/seglare VIP
fin liten text den, ändå har jag ibland kommit på mig med att undra om änglar har någon folkets park och vilka som spelar där och på vilka instrument...

texten får förstås
en gräddig jordgubbstårta
att mumsa på till champagnen
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP