Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill Leva

Jag vill leva
helt fullt ut...
just nu vill jag leva
njuta uppleva smaka
älska av hela mitt hjärta
av hela min själ...
alla minna sinnens
fulla närvaro...
smaka av livets
underbara söta frukter
dricka kärlekens röda vin
dansa i lustarnas dans...
i solnedgångens färger
av soluppgångens vackra sken...
idag är första dagen på resten av mitt Liv



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 12:04



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
*gåshud*
Vill också!!!

kram
2008-06-28

  Propella
Tycker mycket om hoppfullheten och glädjen i dina rader - det smittar av sig.
2008-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att passa på.
Vår stund på jorden är flyktig som morgonens dagg.
2008-06-28

  coffe
underbart,,,,så vackert och massivt berörande så jag blir knäsvag..c
2008-06-28

  Maria T
En underbar hyllning till livet
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP