Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå

 

inget snack

självklart ska du ha roligt med grabbarna

inte missunnar jag dig

 att vara du 

är ingen sådan där plåsterbit

jag har respekt

 för sådant som frihet

men då

för i helvete

ge mig lite space

kräv inte att jag ska finnas

bara för dig

för du finns inte bara för mig

kan du inte se kärleken i det

vet jag inte

längre om vi har någonting

nej

faktiskt ingenting

ingenting alls




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-28 14:00



Bookmark and Share


  noname_realmind
Helt riktigt - BÅDA måste ge varandra luft och utrymme - SPACE. Om den ene får för sig att bevaka och kontrollera... tja, vad för uppbygglig kärlek kan frodas i det?
När kraven haglar utan jämlik grund - jag då är det bara att gå sin väg. Allt annat är slöseri med energi!
2008-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Space is important.
Ask Major Tom...
2008-06-28

  ¤Anne¤
ja det finns alltid två sätt att se på saken.
snyggt upplagt
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren