Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrattet

skrattade så jag grät
ett smittande lyckligt skratt
och jag kunde inte för mitt liv sluta

jag vet inte riktigt åt vad
jag tror inte det är så himla viktigt
det var bara så härligt att skratta glädjetårar




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 538 gånger
Publicerad 2004-05-01 10:01



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så skönt du beskriver. Gillar och ler.
2008-02-04

  KonstigaKatter
Ha ha... jösses, det händer så ofta! Plötsligt ligger man på golvet full av skrattårar! ... och hur börjades det? Ingen vet... Konstigt att även ilska ofta har ursprung som inte finns... men då försvinner den så fort den kom hi hi...
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP