Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga läppar

Ditt leende...
dina oemotståndliga läppar
lockar till mina som en magnet
suger sig fast så tätt så ömt...
just där i det vackra har vi världen glömt



mare





Fri vers av mare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 14:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen som helst anledning att blanda in världen utanför i detta ljuva.
2008-06-28

    johanni
Så perfekt.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP