Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osagda ord

Tystnadens ord..
mellan oss
hjärtan för varandra
kärleksord av tysta slag..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 16:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kanske är det bara så
att du läser mig så väl
även fast du är i andra rum

jag tänker te och mackor,
när jag sedan kommer ut i köket
trettiio sekunder senare
har du redan satt på och dukat fram...

jag tänker på en promenad,
när jag går ut i hallen
står du redan där klädd i dina uteskor
2008-06-28

    ej medlem längre
De få radernas intensitet berör.
2008-06-28

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker och fylld av stämning
2008-06-28

  Larz Gustafsson VIP
"Missing Words", som Selecter sjöng.

Men ibland behövs inga...

"Tankar utan ord", som en känd gävleprofil sjöng om.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP