Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ont det gör

att utlämna tala om

så fruktansvärt orden brinner

värken sårar

kanske något kan växa där

i askan

kanske vill det

det 

fast jorden skriker så ont




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 16:30



Bookmark and Share


  noname_realmind
Många växter frodas utomordentligt i med aska som "gödsel" - se bara på den frodiga vulkanön Madeira! "Vulkanjord" kan göra underverk... men det nya som ska växa tar sin lilla tid... tålamod tålamod... ;))
Och några tårar under tiden är bara helande! :))
2008-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Under askan glimmar glöden...(U Lundell)
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren