Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa av oss älskar natten bättre än dagen.


Skymningslängtan

När skymning kommer

känns allt så bekvämt

mörkret tornar upp sin trygga borg

ännu en dag har flytt

natten  så rofylld

så stilla

då jag känner mig

sällsam, trygg och allt är så tyst




Fri vers av NågonAnnans
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 19:39



Bookmark and Share


    Issand. VIP
jag älskar verkligen nätter, så fin text, håller med i det
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans