Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mild

Som havets milda vind
famnar du mig in...
håller om så kärleksfullt
smeker ömt min kind


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-29 01:16



Bookmark and Share


  berxper
Så mjukt och ömt: )
2008-06-29

    ej medlem längre
Så fint!
2008-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvt.
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP